Ruilen en Retourneren

Ruilen

Indien u een artikel wilt ruilen dan kunt u het beste een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop en het om te ruilen artikel naar ons retourneren. Graag wel het retourformulier invullen en mee terugsturen. Geen retourformulier ontvangen? Een mailtje of appje sturen is ook voldoende. 

U plaatst een nieuwe bestelling via onze webshop. Tijdens het bestelproces kunt u bij opmerkingen invullen dat het om een omruiling gaat.

De verzendkosten voor het terusturen zijn voor uw rekening. De verzendkosten voor de nieuwe bestelling zijn voor onze rekening. Dit wordt evt verekend na het ontvangen van het teruggestuurde artikel. 

Zodra wij het artikelen van u ontvangen hebben wordt het bedrag naar u teruggestort. 

Wij adviseren om het terug te sturen artikel te verzenden met track en trace code. En als u ons een berichtje doet dat u het verstuurd hebt, weten wij dat er een pakketje naar ons onderweg is. 

 

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel niet helemaal aan uw verwachtingen vodoet of dat u het artikel om andere redenen wilt retourneren. Dat is bij ons geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het artikel retourneren.

In de verpakking van uw bestelling is een retourformulier bijgevoegd. Als u dit ingevulde formulier toevoegd aan uw retourzending, kunnen wij deze sneller verwerken. Geen formulier ontvangen? Een mailtje of appje naar ons sturen is dan ook voldoende. Dan weten wij wat en wanneer we wat kunnen verwachten. 

Wij accepteren alleen retourzendingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De kaartjes zijn aangehecht
  • De kleding dient ongedragen en onbeschadigd te zijn
  • Kleding passen is uiteraard toegestaan
  • De artikelen mogen niet door u hersteld (of een poging tot) zijn.
  • de kleding dient ongewassen te zijn
  • De retourzending is deugdelijk verpakt.
  • Retourformulier is bijgesloten
  • retourzending is voldoende gefrankeerd

De artikelen kunnen worden geretourneerd worden naar:

HappyKidskleding

afd: Retouren

Gooyumerweg 23

8751 TN Zurich

De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout door Happy-KidsKleding, zoals verkeerd artikel geleverd, komen de retourkosten voor onze rekening. Wij raden aan om uw verzendbewijs goed te bewaren, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retourzending is verzonden. Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk u aankoopbedrag retour. Wanneer het totaalbedrag van uw bestelling na verrekening van de retour onder de € 39.95 komt, berekenen wij alsnog € 2.95 aan verzendkosten die wij zullen inhouden op het bedrag van de retour. Ons streven is om binnen 3 werkdagen de retour te verwerken en het geld naar u terug te storten.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en , indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventutele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

https://cdn.myonlinestore.eu/949764d9-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_3_herroepingsformulier.pdf?t=1519722863


 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, acties en (extra) kortingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop.
Aanmelden
© 2018 - 2021 HappyKidskleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel