Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw

Mag de kleding worden gerouterneerd?

De kleding die u bij ons gekocht heeft, mag binnen 14 dagen retour worden gestuurd. U dient het bijgeleverde retourformulier in te vullen en mee te sturen samen met de kleding.  Geen formulier bij uw bestelling? Dan mag u even een mailtje sturen naar: info@happykidskleding.nl of stuur een berichtje naar: 0623744203 met daarin de mededeling dat u items retour stuurt en daarbij even uw naam en ordernr vermelden. Dan weet ik dat er een retour naar ons onderweg is.

U mag het terugsturen naar onderstaand adres:

HappyKidskleding

Gooyumerweg 23

8751 TN Zurich                                                                                                                                                                                                        

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Eventuele eerdere verzendkosten die door ons in rekening zijn gebracht worden door HappyKidskleding vergoed.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor zendingen binnen Nederland zijn de verzendkosten € 3.95 per zending. Bij een bestelling boven € 49.95 zijn de verzendkosten gratis. Voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten €8.95 en gratis vanaf €85.00

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  1. IDEAL
  2. Eenmalige machtiging
  3. Achteraf betalen
  4. Creditcard
  5. Sepa

HappyKidskleding maakt gebruik van Klarna. Dit houdt in dat u bij uw eerste bestellingen alle benodigde gegevens invult. Bij een volgende bestellingen worden uw gegevens automatisch weer gegeven en kunt u de aankoop met 1 klik voltooien. 

HappyKidskleding heeft het logo van het webshop Keurmerk op de site staan. Wat betekent dit?

HappyKidskleding is aangesloten bij het webshop keurmerk. Dit betekent het volgende:

  1. Een webwinkel die is aangesloten bij het webshop Keurmerk is door de stichting webshop Keurmerk onderzocht en gewaarborgd als veilig en betrouwbaar.
  2. De site van HappyKidskleding wordt regelmatig gecontroleerd of het voldoet aan alle bestaande en nieuwe wettelijke eisen.
  3. Persoonlijke gegevens van consumenten mogen niet worden misbruikt voor andere doeleinden dan nodig voor het leveren van de goederen.
  4. Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt, kan de consument gratis een klacht indienen. De stichting Webshop Keurmerk onderzoekt de klacht en tracht het probleem op te lossen.

Een webshop mag het logo alleen plaatsen op de site als deze ook daadwerkelijk is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit kunt u eenvoudig controleren via de website van Stichting Webshop Keurmerk (www.keurmerk.info)

Is HappyKidskleding telefonisch te bereiken?

Ja, HappyKidskleding is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 0623744203.

 

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, acties en (extra) kortingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop.
Aanmelden
© 2018 - 2021 HappyKidskleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel